Aprecieri

5/5

Agentia Nationala Pentru Protectia Mediului GalatiCu Privire la Calitatea Lucrarilor Executate De SC IMPULS 2000 SRL

Agentia Regionala de Protectie a Mediului Galati apreciaza profesionalismul cu care echipa SC IMPULS 2000 SRL Constanta se implica in ceea ce priveste proiectele cu impact asupra mediului, propuse si desfasurate pe teritoriul regiunii 2 Sud-Est, prin elaborarea Sudiilor de impact asupra factorilor de mediu, Rapoartelor de Mediu si documentatiilor pentru autorizarea integrata.

Salutam participarea si implicarea reala in efortul comun de a crea un mediu curat si mai sanatos.

Pina in prezent, echipa de evaluare a impactului din cadrul societatii Dumneavostra a furnizat studii prezentate corect in mod demonstrabil, structurate clar si concis, sustinute de analize si concluzii adecvate, impartiale si obiective, evitand datele si informatiile irelevante.

Credem ca experienta acumulata de echipa Dumneavostra, in domeniul protectiei mediului va conduce si pe viitor la rezultate bune si asteptam cu interes intensificarea colaborarii cu ARPM Galati.

5/5

     Documentatiile au fost intocmite cu profesionalism, iar informatiile suplimentare solicitate de Agentia Regionala pentru Protectia Mediului Galati au fost oferite cu promptitudine.

SC IMPULS 2000 SRL a tinut permanent legatura cu societatile pentru care a intocmit documentatiile si cu Agentia Regionala pentru Protectia Mediului Galati.

Documentele solicitate au fost inaintate la termenele stabilite si au tratat aspectele de mediu in conformitate cu cerintele legislatiei in vigoare.

 

 

 

5/5

Referitor la adresa dumneavoastra pe care ati inaintat-o la APM Constanta sub nr. 267/23.11.2004, ca facem cunoscut faptul ca Agentia de Protecie a Mediului Constanta, in urma colaborarii nostre, apreciaza in mod deosebit activitatea societatii Dumneavoastra in domeniul elaborarii bilanturilor de mediu si a studiilor de impact.

 

 

 

 

 

 

5/5

Apreciem caliatea lucrarilor/serviciilor executate de societatea dumneavostra ca fiind in concordanta cu cerintele legislatiei de mediu in vigoare, respectand conditiile impuse de Uniunea Europeana.

 

 

 

 

 

 

5/5

Prin prezenta va comunicam aprecierile nostre favorabile referitor la calitatea tuturor lucrarilor (bilantului de mediu, studii de impact, studii de gestionare a deseurilor) executate de societatea Dumneavoastra si mentionate in tabelel anexat.